JobRotary voor u als werkgever

Welkom op het werkgeversgedeelte van onze site:

Via de knop 'aanbod werkzoekenden' links, kunt u zoeken naar potentiŽle kandidaten. Informeer eens bij ons om te vernemen welke zeer gemotiveerde werkzoekenden, met veel werk- en levenservaring wij in ons bestand hebben die nog voor lange tijd een positieve bijdrage aan de activiteiten van uw bedrijf kunnen bijdragen.

Er bestaan vele mogelijkheden om zonder structurele verplichtingen eerst te bezien of een oudere werknemer geschikt is voor de functie en uw bedrijf. Wij informeren u graag over deze mogelijkheden.

Veluwe Portaal

Vanuit JR Noord West Veluwe werkt JobRotary samen met Veluwe Portaal. Een initiatief van een 100-tal ondernemers in de stedendriehoek op de West-Veluwe gericht op het verbeteren van instroom, doorstroom en uitstroom trajecten.
Wij werken met hen samen bij het onderbrengen van kandidaten en zij melden ook kandidaten in de doelgroep bij ons aan.

Reconnact

Wat doet Reconnact?
Jobmaatjes werven, opleiden en inzetten om werkzoekenden met aandacht en persoonlijk te ondersteunen in het vinden van betaald werk, dat is de kern wat ReconnAct doet.